VIERING

Alleenstaande ouders met krappe beurs
in Amsterdam vieren feest!

In de maanden oktober, november en december bieden wij 200 alleenstaande ouders de kans om elkaar te ontmoeten. Of het nou voor een gezellig thuisdinner is, een high tea, picknick buiten of samen Sinterklaas, Kerst of Oud en Nieuwfeest vieren. Met onze #1ouderevents helpen we jou bij het realiseren van een feestelijke ontmoeting. Organiseer jij een event voor minimaal 10 mensen: alleenstaande ouders én kids?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over de spelregels! Je krijgt dan ook informatie over wat wij nog meer doen voor alleenstaande ouders. Zoals de mogelijkheden om andere ouders te ontmoeten. Onze gratis trainingen Durven Doen! En ons gratis spreekuur voor al je vragen over alleenstaand ouderschap. Van vragen over regelingen waarvan je gebruik kunt maken, kinderopvang en aanbod voor alleenstaande ouders bij jou in de buurt tot vragen over opvoeding en het combineren van werk en zorg.

De trainingen Durven Doen zijn een eerste stap naar een mooier, leuker en gelukkiger leven. Schrijf je in! Dan krijg je tijdens de #1ouderevents ook nog eens een cadeaubon van 20 euro per kind.
OP = OP.

Kruis aan hoe we je kunnen helpen. Meerdere kruisjes zijn mogelijk