[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1567452351060{margin-top: -50px !important;background-color: #e12024 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

SMALLTALKS

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Voor wie?
Worstel je met het ouderschap na een scheiding? Worden kleine problemen te vaak grote problemen? Schuif dan eens aan bij een SMALLTALK. De gesprekken gaan over thema’s als gezondheid, financiën, werk of relaties. Misschien ervaar je dat je leven weinig glans heeft. En je leven vooral bestaat uit overleven. Door de bijeenkomsten doe je nieuwe inzichten op en deel je ook je kennis met anderen. Wij willen voorkomen dat kinderen door een scheiding in de knel komen of opgroeien in armoede.

Hoe werkt het?
Een getrainde coach zal de serie bijeenkomsten begeleiden; solution talks. De groep bestaan uit zes tot tien deelnemers. Wij organiseren de bijeenkomsten. Dat doen we door heel Nederland. Het doel is luisteren naar elkaar, elkaar een spiegel voorhouden en het uitwisselen van tips. Daarbij gaat het om vasthouden aan wat werkt en stoppen met wat niet werkt. Samen zoeken naar oplossingen. Maar ook kritisch kijken naar je eigen rol als ouder. Maar vooral ook even stilstaan bij je eigen veerkracht. Om vol nieuwe energie weer door te kunnen.

Drie manieren voor SMALLTALKS

De bijeenkomsten werken volgens de methodiek van oplossingsgericht werken. Deze methodiek voldoet aan de gestelde criteria voor effectiviteit.

Wat zijn de kosten?
Al onze events zijn laagdrempelig. Daarom zijn er ook geen kosten verbonden aan de bijeenkomsten. Zo kan iedereen ongeacht opleiding of achtergrond deelnemen. Een inclusieve samenleving vinden wij belangrijk. Een half jaar na de laatste bijeenkomst zullen wij je benaderen voor een vrijwillige bijdrage. Wij zijn ervan overtuigd dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan jouw leven en dat van je kinderen.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text css_animation=”none”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]