[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1538680609520{margin-top: -50px !important;background-color: #e12024 !important;}”][vc_column][vc_column_text]

HULP VRAGEN

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4433″ img_size=”full” css_animation=”none”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text css_animation=”none”]

Stel ons jouw vraag

Wij hebben een lijst met onder andere advocaten, mediatoren en notarissen, die jou willen helpen. Ook vind je in onze database organisaties speciaal voor jou. Ze kunnen je allemaal bij andere zaken helpen. Zoek en vind een bedrijf of organisatie bij jouw in de buurt. [/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”none”][maxbutton id=”2″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][cq_vc_avatarblock avataricon=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-gavel” iconcolor=”#e12024″ texttitle=”Advocaat”]Heb je een advocaat nodig? Iemand die je bijstaat en verdedigt? Dan kan het handig zijn om een advocaat te nemen. Bekijk dan eens onze lijst met advocaten bij jou in de buurt.

Vind advocaten >

[/cq_vc_avatarblock][/vc_column][vc_column width=”1/3″][cq_vc_avatarblock avataricon=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” iconcolor=”#e12024″ texttitle=”Mediator”]Is je doel er samen uitkomen? Denk dan eens aan een mediator. Een mediator is onpartijdig en probeert partijen (weer) met elkaar te laten praten. Bekijk de lijst met mediatoren.

Vind mediatoren >

 

[/cq_vc_avatarblock][/vc_column][vc_column width=”1/3″][cq_vc_avatarblock avataricon=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-file-text-o” iconcolor=”#e12024″ texttitle=”Notaris”]Een notaris is een onpartijdige functionaris die bevoegd is om authentieke documenten (notariële akten) op te maken. Iemand die onder andere afspraken tussen jou en je ex-partner vastlegt.

Vind notarissen >

 

[/cq_vc_avatarblock][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”2px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][cq_vc_avatarblock avataricon=”material” icon_material=”vc-material vc-material-face” iconcolor=”#e12024″ texttitle=”Dienstverlener”]Dienstverleners zoals psychologen of een kindercoach kunnen jouw gezin een eind op weg helpen. Met hun deskundigheid en expertise helpen ze jouw gezin weer het beste uit zichzelf te halen.

Vind dienstverleners >

[/cq_vc_avatarblock][/vc_column][vc_column width=”1/3″][cq_vc_avatarblock avataricon=”material” icon_material=”vc-material vc-material-domain” iconcolor=”#e12024″ texttitle=”Organisatie”]Er zijn meer organisaties voor alleenstaande ouders dan je zou denken. Zo zijn er reisorganisaties die zich specifiek op deze doelgroep richten. Bekijk hier alle overige organisaties.

Vind organisaties >

[/cq_vc_avatarblock][/vc_column][vc_column width=”1/3″][cq_vc_avatarblock avataricon=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-user-plus” iconcolor=”#e12024″ texttitle=”Andere ouder”]Soms heb je geen professionele hulp nodig, maar gewoon een luisterend oor. Iemand die jouw verhaal hoort, je begrijpt en je steunt. Samen vormen we een krachtige en unieke community.

Naar de groep >

[/cq_vc_avatarblock][/vc_column][/vc_row]