HULP VRAGEN

Stel ons jouw vraag

Wij hebben een lijst met onder andere advocaten, mediatoren en notarissen, die jou willen helpen. Ook vind je in onze database organisaties speciaal voor jou. Ze kunnen je allemaal bij andere zaken helpen. Zoek en vind een bedrijf of organisatie bij jouw in de buurt.

Advocaat

Heb je een advocaat nodig? Iemand die je bijstaat en verdedigt? Dan kan het handig zijn om een advocaat te nemen. Bekijk dan eens onze lijst met advocaten bij jou in de buurt.

Vind advocaten >

Mediator

Is je doel er samen uitkomen? Denk dan eens aan een mediator. Een mediator is onpartijdig en probeert partijen (weer) met elkaar te laten praten. Bekijk de lijst met mediatoren.

Vind mediatoren >

 

Notaris

Een notaris is een onpartijdige functionaris die bevoegd is om authentieke documenten (notariële akten) op te maken. Iemand die onder andere afspraken tussen jou en je ex-partner vastlegt.

Vind notarissen >

 

Dienstverlener

Dienstverleners zoals psychologen of een kindercoach kunnen jouw gezin een eind op weg helpen. Met hun deskundigheid en expertise helpen ze jouw gezin weer het beste uit zichzelf te halen.

Vind dienstverleners >

Organisatie

Er zijn meer organisaties voor alleenstaande ouders dan je zou denken. Zo zijn er reisorganisaties die zich specifiek op deze doelgroep richten. Bekijk hier alle overige organisaties.

Vind organisaties >

Andere ouder

Soms heb je geen professionele hulp nodig, maar gewoon een luisterend oor. Iemand die jouw verhaal hoort, je begrijpt en je steunt. Samen vormen we een krachtige en unieke community.

Naar de groep >